Peace College vs Emory University (Feb 19, 2011)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Peace College at Emory University
Feb 19, 2011 at Atlanta, GA (Cooper Field)

Peace College 1 (4-0)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
LONG, Courtney ss 
WEATHINGTON, Morgan c 
ROTHWELL, Amanda lf 
MOORE, Lindsey 1b 
TOWNSEND, Tatum rf 
MOORE, Kasie 3b 
HAVER, Lindsey 2b 
TROXSLER, Sarah dp 
WEAVIL, Anna cf 
DEAL, Aaryn p 
  MCLEOD, Hannah p 
Totals  18  12 
  

Emory University 14 (1-5)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Gorodetsky, Lauren cf 
  Dodich, Jamie cf 
Thomas, Jessica lf 
  Norman, Catherine lf 
Kocoloski, Ellyn 1b 
Light, Megan dp 
Goodenough, Dana 3b 
Bailey, Claire rf 
  Ehilnger, Maija-L rf 
Tarte, Sophia 2b 
Boni, Jessica c 
Haag, Jennifer ss 
  Kennedy, Taylor pr 
Holloway, Bridget p 
  Melson, Jamie p 
Totals  20  14  11  13  15 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Peace College....... 100 0   0 -  1  3  1
Emory University.... 211 (10)X - 14 11  1
-----------------------------------------
E - Long; Holloway. LOB - Peace 3; Emory 6. HBP - Bailey; Tarte. SH - Moore, L; Kocoloski. SF - Light; Haag, J..

Peace College   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
DEAL, Aaryn L  3.1  14  21    
MCLEOD, Hannah   0.2  11    
  
Emory University   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
Holloway, Bridget W  4.0  14  15    
Melson, Jamie   1.0    

Win - Holloway. Loss - Deal. Save - None. WP - Deal 4; Melson. HBP - by Deal (Tarte); by McLeod (Bailey). Pitches/strikes: None.

Umpires -
Start: 2:25 Time: 1:21 Attendance: 100

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Peace College at Emory University
Feb 19, 2011 at Atlanta, GA (Cooper Field)

Peace College starters: 3/ss Long; 7/c Weathington; 8/lf Rothwell; 12/1b Moore, L; 19/rf Townsend; 20/3b Moore, K; 2/2b Haver; 1/dp Troxsler; 25/cf Weavil; 18/p Deal;

Emory University starters: 15/cf Gorodetsky; 6/lf Thomas, J.; 21/1b Kocoloski; 11/dp Light; 1/3b Goodenough; 14/rf Bailey; 16/2b Tarte; 0/c Boni; 9/ss Haag, J.; 32/p Holloway;

Peace College 1st - Long singled. Weathington reached on an error by p; Long advanced to second. Rothwell singled to left field, RBI; Weathington advanced to second; Long scored. Moore, L out at first p to 2b, SAC, bunt; Rothwell advanced to second; Weathington advanced to third. Townsend grounded out to p. Moore, K flied out to rf. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Emory University 1st - Gorodetsky walked. Thomas, J. singled to center field; Gorodetsky advanced to second. Kocoloski out at first 1b to 2b, SAC, bunt; Thomas, J. advanced to second; Gorodetsky advanced to third. Light flied out to cf, SF, RBI; Gorodetsky scored. Goodenough singled to right field, RBI; Thomas, J. scored. Goodenough advanced to second on a wild pitch. Bailey flied out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Peace College 2nd - Haver struck out swinging. Troxsler struck out swinging. Weavil struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Emory University 2nd - Tarte hit by pitch. Tarte advanced to second on a wild pitch. Boni flied out to cf; Tarte advanced to third. Haag, J. singled, RBI; Tarte scored. Gorodetsky grounded out to p; Haag, J. advanced to second. Thomas, J. lined out to lf. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Peace College 3rd - Long grounded out to 3b. Weathington popped up to c. Rothwell popped up to c. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Emory University 3rd - Kocoloski popped up to 1b. Light reached on an error by ss. Goodenough singled to left field; Light advanced to second. Light out at second c to ss. Bailey walked; Goodenough advanced to second. Tarte singled, RBI; Bailey advanced to second; Goodenough scored. Boni grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 1 error, 2 LOB.

Peace College 4th - Moore, L grounded out to ss. Townsend flied out to cf. Moore, K flied out to lf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Emory University 4th - Haag, J. walked. Kennedy pinch ran for Haag, J.. Gorodetsky singled; Kennedy advanced to second. Thomas, J. flied out to rf. Gorodetsky advanced to second on a wild pitch; Kennedy advanced to third on a wild pitch. Gorodetsky advanced to third on a wild pitch; Kennedy scored on a wild pitch. Kocoloski walked. McLeod to p for Deal. Light singled to left field, RBI; Kocoloski advanced to second; Gorodetsky scored. Goodenough singled to left field; Light advanced to second; Kocoloski advanced to third. Bailey hit by pitch, RBI; Goodenough advanced to second; Light advanced to third; Kocoloski scored. Tarte walked, RBI; Bailey advanced to second; Goodenough advanced to third; Light scored. Boni walked, RBI; Tarte advanced to second; Bailey advanced to third; Goodenough scored. Haag, J. to ss for Kennedy. Haag, J. flied out to rf, SF, RBI; Bailey scored. Gorodetsky singled, RBI; Boni advanced to second; Tarte scored. Thomas, J. singled; Gorodetsky advanced to second; Boni advanced to third. Kocoloski walked, RBI; Thomas, J. advanced to second; Gorodetsky advanced to third; Boni scored. Light singled, 2 RBI; Kocoloski advanced to third; Thomas, J. scored; Gorodetsky scored. Goodenough out at first 3b to ss to 1b. 10 runs, 6 hits, 0 errors, 2 LOB.

Peace College 5th - Melson to p for Holloway. Dodich to cf for Gorodetsky. Norman to lf for Thomas, J.. Ehlinger to rf for Bailey. Haver singled to left field. Troxsler struck out swinging. Haver advanced to second on a wild pitch. Weavil struck out swinging. Long grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.